Litt om dagene på rekrutten

Tja.. Jeg har nok vært ganske laid-back når det gjelder å gi dere gode oppdateringer på hva som faktisk skjer i Stavanger. Så, her kommer en liten update! 

Hvorfor er jeg i Stavanger?

Jeg er i Stavanger fordi jeg ble innkalt til Luftforsvaret. Tjenesten var obligatorisk, og det var heller ingen grunn til at jeg ikke kunne tjenestegjøre. 

Hvor i Stavanger?

Rekruttskolen jeg er på, ligger på Madla. En bydel i Stavanger som kanskje er mest kjent for Amfi Madla, Rekruttskolen og "Sverd i fjell". 


Flyfoto over Madlaleiren og nærområdet rundt leiren. 

Hvor lenge skal jeg være på Madla i Stavanger? 

I utgangspunktet blir jeg her i 2 måneder (minst). Hvis jeg blir lengre, er dette fordi jeg velger å tjenestegjøre her i 12 måneder etter endt rekruttskole. Det er noe jeg vil komme mer tilbake til etterhvert.

Hvilket kompani bor jeg på? 

Jeg bor på kompani 2. Kompaniets motto er "Kjempe, mestre, vinne!", noe man får høre gjentatte ganger gjennom hele rekruttperioden, og som du også må skrike høyt som faen helt til du ikke lenger har stemme igjen. "Kjempe, mestre, vinne!" kommer aldri, og da mener jeg ALDRI til å bli glemt. 

Troppen er 4. Altså, jeg hører til på 2.4. En annen, ganske kjent blogger har også bodd på dette kompaniet. Stikk innom www.Supermarie.net! 

I tillegg blogger også Mina (som er der nå) om dagene på rekruttskolen og i militæret generelt. Stikk innom www.Minaimilitæret.wordpress.com! 

Hva gjør jeg om dagene?

Alle dager er forskjellige i Forsvaret. Selv om det kan være mye venting, og flere timer hvor du nesten ikke vet hva du skal bruke fritiden på, kan du være sikker på èn ting: Du blir aldri helt uthvilt! Litt av tiden slapper vi av på rommet. Dette er som oftest på kveldene, etter endt tjeneste. Tiden så langt har gått med på kortspilling, bretting av klær, rydding, prating, synging, dansing og spising. 


Hvis du tror du kan å brette klær, har du aldri vært i Forsvaret. Har du derimot vært i Forsvaret, å vært gjennom det samme som meg.. Da har du en viss peiling på hva det faktisk vil si å brette


Ser klesskapet ditt slik ut?

Vi har også lagidretter.. Skolen arrangerte en volleyball-dag, hvor laget mitt (Tropp 4, kompani 2) tapte absolutt alt. Skikkelig pinlig. Har aldri tapt en volleyball-match på et slikt nivå før, men når det er sagt: Laget vårt ga 100%, og jeg er allikevel utrolig stolt av prestasjonene til de på laget tross resultat! 

Jeg var også èn av to dommere fra troppen. Bildet nedenfor er fra kampen før min. 


Volleyballdag på Madla Rekruttskole, Stavanger. 

Tja.. Har kjent mye smerte iløpet av den korte tiden jeg har vært rekrutt. Smerte i form av utmattelse, håpløshet og irritasjon, men også fysisk. Det jeg tenker tilbake på da, er dette sitatet som henger på utsiden av kompaniet: Smerte er svakhet som forlater kroppen. 

Følg meg på Instagram: stiantorst

Uhm.. Da har jeg vel egentlig nevnt det som er verdt å nevne, tror jeg. Såå.. Om det er noen spørsmål, er det bare å stille de under i kommentarfeltet! 

9

Så spennende ;D hah,, e det du som ska kom å brett klærn i skapet mitt eller?:p

Ser ut som en trivelig plass og være på :) Ha en super påske :D

Marlene Hansen: Hahaha neii :p

caitcey: Er forsåvidt det! :)

Takk, like måte :)

marlene hansen

Dårlig gjort stian -.-

marlene hansen: :)

Spennende å følge deg :) Gøy å se litt av hvordan det faktisk er :)

Takk igjen:D for at du linker til meg :) skal gjøre det samme med deg :)

hva er de lyse t-shortene som du har tatt bilde av i skapet? Fikk dere idretts t-shorter? :s

Skriv en ny kommentar