Strikker med garnet i musa

English version here

Casey Jenkins fra Melbourne i Australia har en interesse for det å strikke, i likhet med flere millioner andre her på planeten. 

Det som er litt annerledes med strikkingen til Casey, er at hun putter garnet hun skal strikke med opp i vagina (fitta) før hun bruker det. 

En ting til som gjør det hele litt spesielt, er at hun ikke lar mensen sette en stopper for strikkingen. 

Se video:  

Grunnen til at hun gjør dette, er for å gjøre en kvinnes "private deler" mindre skremmende, og mer normalt. 

Hun forteller også til australske aviser at det er litt kjipt å strikke når hun har mensen, for da er garnet vått pga alt blodet, noe som gjør at hun må dra mye mer for å det ut av vagina. Rett og slett litt ukomfortabelt, sier Casey, før hun legger til at det er mye verre å presse ut en baby derfra, enn et garnnøste. 

 Følg meg på Facebook ved å trykke her 

Ville DU gjort dette?

Del med venner på Facebook: 

62

Nei, hva pokker liksom :O

Æsj så maksimalt ekkelt som en kan få det.

Baby ut der er normalt, dette derimot er unormalt!

uff da ..

Sykt

WTF?!

OMG!! :O

WTF

slankerinna

Nei, fysj og fysj!

Dette er noe av det merkeligste jeg har sett!

æsj.

hahah? wtf!

ew?

Normalt ?!, WTF! O.o

Det er bare noen som på død og liv MÅ være ekkel likssom

eh neitakk eg vil helst ikkje ha skjerf av henne til jul

wtf did I just read

Yak, så ekkelt!!!

Nei nei nei NEI!

Jeg liker å strikke,men jeg ville ikke gjort det på denne måten. Det er litt sært.

Eg og skall søke kunststipend:)

Hva faen, er en kvinnes private deler så jævla skremmende da?! DETTE ER SKREMMENDE!

Skjønner greia med at hun vil gjøre kvinnenes private deler mindre tabubelagt, men herregud, da... Det er jo et faktum at det er mye bakterier i vaginaen, som det helst bare er en samlivspartner (som du allerede deler masse bakterier med) som får være i kontakt med.. Derfor er det faktisk ganske ekkelt at hun vifter rundt med dem hvor hen hun bruker klærne hun strikker...

Æsj, nå ble jeg kvalm, og jeg har ikke engang spist frokost ennå....!

Macumbe A. Eninga

Ikke så fort ut med negative kommentarer "folks." Vet dere ikke at det ikke er for lenge siden homofili var sett som en psykisk sykdom? Vet dere ikke at mensen har i mange år vært sett som noe profant i mange sivilisasjoner? Vet dere ikke at å ha samleie i familie har vært sett som normal for de kongelige i mange sivilisasjoner? Poenget mitt er at damens revolusjonerende idé må møtes med respekt uavhengig av hva man synes om den. Selv, synes jeg ikke noe for den, men det er imponerende å se at hun velger å bruke utstyret sitt på en annen måte enn den det er ment for naturligvis. Mennesker fortsetter å oppdage og skape. Hurra for menneskeheten!

Det er det dummeste jeg har sett /hørt

Haha! Kult! :D Dette skal jeg gjøre neste gang jeg strikker sokker til samboeren!

Elizabeth: Vær grei og skriv en blogg om det da :D

Merkelige greier, gitt! Ville aldri gjort dette :p

Hahaha! Så jævelig...

Anita Hollingsether

Perverst! :(

Kill it before it lays eggs

Haha, heereguud.. Nei, jeg ville aldri gjort dette... :S ^^

Nei!!

Nei, det med at det er bakterier i vagina er feil, til deg som skrev det. Du finner langt mer bakterier på resten av kroppen.. Men utover det synes jeg det der var sært..

Syns hu skulle brukt den naturlige ulla si jeg da.d hadde hadde jo vært ordentlig kult.pyse!

Å helvette

Da ble vagina med en gang mye mer normalisert! Way to go :D

Hashhahahhahahaahahhaa, deilig a'

Dokker må huske på at noen kvinna spis morkaka sin etter fødsel (d e litt villt, såh...), d her e faktisk stilig. Meget praktisk, dessuten så e nu musa en ren sak - om du holder ho sånn. Kanskje en tankevekker på kordan vi dømme musa vårs, jentan?

Ellersen, meget stilig å spesielt, kunst faktisk i selve film å foto samt handling :)!

Øøøø :S nei off :S

HVA I

HAHAHAHHAAHHAHAAH

Skal spørre om hun kan strikke en rød julegenser til meg. Har ALLTID ønsket meg en mensenjulegenser.

Synes det hvar mørkt det håret der nede på f.... je, men det hvar hvitt det som kom ut, har hu lagt inn slæk en bleike patron i f ..... mon tro

Mange som slenger ut negative kommentarer i hytt og pine her. Jeg føler for å bidra med et annet synspunkt.

Casey er en kunstner. Hun sitter i galleriet sitt og strikker for å gjøre et inntrykk; for å sjokkere. Man kan gjerne mene at det er ekkelt, men vagina er faktisk ikke noe urent fra naturens side. Væske som er produsert i kroppen er ikke urent. Hun vil vise dette, vise at det ikke er noe å være usikker på eller redd for. Jeg har inntrykk av at om det skal bli forandring i folks holdning til ting, få folk til å tenke over visse temaer, må man sjokkere litt. Casey vil at kvinnens kjønnsorgan skal bli mindre tabubelagt, noe som vil føre til at mange jenter vil få et mer avslappet forhold til denne kroppsdelen og kan bli mer konfortabel med å prate om det. Det er ikke alltid lett å føle at man ikke kan prate om sånne ting om man lurer på noe.

Jeg mener Casey sin idé er veldig kreativ og nytenkende. Hun vil få masse oppmerksomhet rundt dette fordi det er så vanvittig spesielt. Dermed har hun nådd målet sitt.

Heia Casey!

Wtf? Sykt...

Vældi godt poeng Sandra. Toms up

Henriette Wøllo

.... Godt at alle mennesker er forskjellige. :)

"Vagina(fitta)" åfy som jeg lo. Hahaha. For en humor jeg har:P

ahahha fyfaen

Kai Sleveland

alle skulle hatt et mens-skjerf

Mona Høie: Kjempebra humor må jeg si :P

Noen sa en gang at man ikke skal tro på alt man hører og dette er vel et av disse tilfellene....

vagina (fitta) haha ok, heller fitta (vagina)

skjønner ikke hvorfor alle synes dette var så uuuutrolig ekkelt? altså de andre kommentarene her ^

jeg er helt nøytral til dette jeg haha, synes det var interessant

Haha! Jeg digger hun. Syns det er herlig å se at det finnes så frisinnede og crazy folk der ute!

Neiiii, fyfaen ... En ting er å være kunstnerisk, men en annen er å være totalt pervers og kvalm ! Det verste er de jævla ekle mensen flekkene på materialet. Har det seriøst klikka for folk eller ? Og dere som syns dette er fint, hva faen er galt med dere ? Tror folk syns dette er mer skremmende enn en vanlig vagina. Er helt sinnsykt usakelig å måtte drive å dra ut garn av fitthølet for å få frem et poeng! Ta heller å lag et sex galleri something, der du står å bretter ut vaginaen din om du vil, men det der var bare sinnsykt.

Og dere som snakker om at homofili ikke var vanlig osv. Det var kanskje tabu for en liten stund siden men jeg tror ikke det er så mange som har et behov for å strikken skjerf dyppa i fittsaft og mensenblod liksom. Dette var bare helt idiotisk. Blir kvalm... Ville ikke hatt et skjerf til jul av hu det for å si det sånn. Æsj.

Hær i nord norge e vi streng når det kommer tel vaskeklutan vårres.

Eline: Hahaha!

Da er man faen meg spesielt, noe så kvalmt. Ew

Hahaha, videoen og enkelte kommentarer har fått meg til å le så jeg griner! Ikke helt heldig situasjon da jeg sitter på en stappfull lesesal, måtte bare beklage bråket til de andre som sitter her...men takk for en god latterkrampe :D

ehh... ja, bare, er kvinners private, nei, er kvinners... atte, haha, ja men det er vel hennes måte å vise fram kvinnekroppen og på en måte vise hva den går igjennom i løpet av 28 dager? det er kunst, hva er galt med det? (hennes måte kunst, ikke si imot... du har sikkert din egen definisjon av kunst du og)

And here comes the vote from the swedish jury; oklar affärsidé, stickat används ju mest av barn och kvinnor medan det troligast är män som skulle vara målgruppen för köns-befläckade varor ?

Det finns ju någon manlig konstnär som släpar nakna kvinnor över tavelduken och använder dem som pensel. Och de tavlorna har sålt dyrt, troligen till män. Nej vi ger 2 poäng av 10, dette virker galt.

Ville aldri noen sinne ha gjort det, høres ekkelt ut !

Tja, hun får drive som hun vil, så lenge jeg slipper å drive med det.

ÆSJ !

Skriv en ny kommentar