NM i Football Manager

Et NM i Football Manager - Etterlengtet og ønsket av mange. 

Spiller du Football Manager? 

Vel, enten har du aldri hørt om spillet, eller så kjenner du noen som spiller flere timer daglig. 

Et av verdens mest populære spill for PC, og verdens mest populære managerspill, iallefall meg bekjent, er Football Manager seriene. Helt siden Championship Manager 01/02 kom ut, har jeg nesten daglig spilt managerspillet. Det har faktisk vært med meg over halve livet mitt, og jeg har aldri gått lei. Eller, sett bort fra den vinterkvelden i 2007 hvor jeg kasta et glass med melk i gulvet etter å ha tapt Cupfinale etter 4-0 ledelse. For ikke å nevne den gangen jeg rev av nesten alle knappene på tastaturet etter den utrolige prestasjonen å miste Europa-plassen for Sogndal. Sogndal. 

Men, nok om det. Hvem er det egentlig som er Norges beste Football Manager? 

Du, kanskje? Broren din? Venninna di? Han i klassen din som du enda ikke har blitt kjent med, fordi han er for opptatt med å sitte bakerst i klasserommet å spille FM? 

Et NM i Football Manager hadde vært på sin plass. Et godt arrangert NM, med delfinaler. Gjerne fysiske events, hvor spillerne møter hverandre i virkeligheten. En LAN-server hvor flere kan være på samtidig, og spille i samme liga. 

Her er et forslag: 

Det spilles 4 ordinære sesonger. Etter endt 4. sesong, skal det spilles treningskamper i sesongoppkjøringen til den 5. sesongen lagene i mellom. Resultatene rangeres i en ligatabell som registreres "IRL". Den som ligger øverst (eventuelt flere, avhengig av hvor mange deltakere) etter alle kamper er ferdigspilt, går videre til neste runde.

Deltakerne som kvalifiserer seg fra 1. runde, går da naturlig nok videre til neste, hvor samme prosedyre gjentar seg.

Til slutt vil man sitte igjen med en finale, hvor det skal spilles hele 6 sesonger (2 ekstra). Deltakerne vil ha mulighet til å utvikle sine egne spillere, speide på unge talenter og gjøre sitt lag til et ganske brukbart topplag. Deretter, under sesongoppkjøring til den 7. sesongen, spilles det treningskamper lagene (deltakerne) i mellom som vil avgjøre det hele. Eventuelt kan man starte egne turneringer for vennskapskamper inne i spillet. 

Kom gjerne med forslag til endringer, eventuelt heeelt andre forslag til konkurranseregler i kommentarfeltet under! 

Del gjerne også på Facebook: 

1

Dette er noe for broren min :)

Skriv en ny kommentar