Bergen leverer

Ja, så var plutselig bloggen telt tømt for innlegg. 

Alt av innlegg er borte, bortsett fra det ene hvor du kan finne kontaktinfo. Hvorfor jeg gjorde det, det vet jeg ikke, men av og til så føler man bare at man trenger en ny start. Ja, det er kanskje bare en blogg jeg nesten aldri bruker, men det gjorde litt godt å få bort alt innhold. Nå kan jeg starte med blanke ark - iallefall her inne. Kanskje skrive litt mer personlig. Jeg vet folk etterlyser at jeg blir mer personlig og mindre overfladisk. Vært litt vanskelig å komme innpå, rett og slett. 

Såå.. For å begynne et sted, kan jeg vel fortelle at jeg fortiden befinner meg på Askøy like utenfor Bergen. Landlige omgivelser, men allikevel kort vei til sentrum. Er så heldig å ha god utsikt utover mot fjorden, å kan se alle skipene som cruiser forbi, inn og ut av Bergen. Dette bildet ovenfor ble tatt på morgenen 9. juli, etter at et sjeldent uvær har rammet regionen. Mye vind og litt regn, noe de er godt vant med her ute, men allikevel svært sjeldent om sommeren. PS: Ikke bruk bildet, da kommer jeg på døra di. 


Tatt fra Fløyen. Tror det er bussterminalen nede til høyre i bildet. Bruker du bildet mitt kommer jeg og kveler deg. 


Skulle ta et bilde oppover gaten, men det ville ikke denne mannen ha noe av. Stjeler du bildet mitt, kommer denne mannen etter deg. 


Solbrun kar som faktisk har et veldig godt talent. Malte noen flotte bilder. Fikk dessverre ikke sett han i action. Hyggelig fyr! Stjeler du bildet, kommer denne karen og maler et bilde av deg. 

I morgen blir det så jeg stikker en lengre tur i Bergen sentrum. Blir en del shopping, å kanskje noen bilder først. Eller, det er vel helt sikkert. Ble ikke så mye tid til det forrige gang. 

Har du noen gang vært i Bergen? Har du noen tips til hva man kan gjøre i byen? Mottas med takk! 

0

Skriv en ny kommentar