Blogger henger ut uskyldige som pedofile

Flere tusen blir misledet til å tro en uskyldig mann er pedofil

Leste tidligere i kveld et innlegg på bloggen til Lotte Hoel, hvor hun kommer med uttalelser som ikke henger på greip i det heletatt. 

Kort fortalt, så beskylder hun medlemmer i Facebookgruppa "Mannegruppa Ottar", for å ha skrevet meldinger med en såkalt pedofil karakter. 

Nei, jeg er ikke positiv til denne humoren. På ingen måte. Men når uskyldige mennesker blir hengt opp etter veggen av bloggere som kommer med løgn, bare for å pynte på lesertallet, da syns jeg det blir usmakelig. Videre skriver bloggeren at vedkommende bak "Mannegruppa Ottar" burde skamme seg, legge seg inn på en psykriatisk avd og be om årevis med hjelp. 

Videre skriver bloggeren om barna til gruppeinnehaveren: "Så de slipper å se navnet ditt florere rundt om i offentligheten, og må forklare dine fatale ytringer ovenfor skolevenner, kollegaer osv. Hadde det ikke vært for dem, så hadde jeg gledelig lagt ut disse bildene med fult navn." 

Men det eneste problemet vi støter på her, er at Lotte Hoel setter oppmerksomheten og det negative søkelyset mot en uskyldig mann. En mann som bare har en Facebook-gruppe, å som ikke har skrevet noen av de kommentarene Hoel selv publiserer på bloggen sin.

BILDET AV VITSENE ER FJERNET AV HENSYN. 

Så, til alle dere som leser svada fra PR-kåte bloggere: Vær så snill å tenk dere om to eller tre ganger, før dere er med på å gjøre vondt verre. 

Del gjerne videre med venner på sosiale medier: 

14

Kan man være sikker på at bildet ikke er redigert og publisert for å skape oppstyr? Mannegruppa for Ottar skal vel være kun for menn? Hvorfor står det da øverst; innlegget til Tone?

Har vært flere kvinner som har vært medlem i gruppa

Fordi Tone har fått en screenshot som hun deretter har publisert i diverse manne fiendtlige grupper ☺

Kunne ikke vært mer enig med deg. Lest Lotte sitt, ditt og en annen blogg sitt innlegg nå. Hva syns du om dette innlegget da?

http://m.peppermo.blogg.no/1456931057_mannegruppa_ottar_i_g.html

Klarte ikke legge inn linken. Prøver på nytt www.peppermo.blogg.no/1456931057_mannegruppa_ottar_i_g.html

Nei klarer det ikke. Men gå på www.peppermo.blogg.no

må bare spørre, hva tenker du på med uskyldig mann? nå har ikke jeg lest bloggen til lotte, men sitter på orginalene til disse bildene, med fulle navn osv. Og spøkene er grove, virkelig grove og motbydelige. Ville ikke sagt at personene bak noen av disse er pedofile, men samtidig må noe være galt når man kan finne barnemord, overgrep osv osv morsomt. Jeg syns disse folkene er helt motbydelige, men igjen, ingen garanti for pedofile.

Så mistenkt for pedofili, men ikke bekreftet og man burde ikke spre ord om det før det er bekreftet. men fortsatt, disse spøkene osv er ikke okey og de er skyldige i å dele slike motbydelige spøker.

uskyldig som i at han hverken har skrevet eller sagt noe som helst. ??

la selv ut et innlegg om dette styret som har florert på fb. (Ser at faktisk noen har delt linken med deg) men vil påstå at jeg har en annen framgangsmåte enn Lotte som du refererer til. 😜 Blir bare flau over å se hvordan voksne mennesker takler dette...

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=4g2o9xUjdTM

Her kommer vitsene fra

Må si jeg finner denne Lotte utrolig irriterende. Jada, helt klart og uten tvil drøy humor, men hun kommer med særdeles grove beskyldninger basert på vitser hvor temaet var "legg ut den drøyeste vitsen du har".

Selv om man en gang i tiden hørte en fucka vits, og reposter den der, betyr IKKE at man er en slags sadistisk overgriper og at alle som ser den uten å eksplodere av sinne trenger psykologisk hjelp.

Fra den tiden faren min lå på Sunnaas sitter jeg inne med noen særdeles grove vitser om folk med hjerneskader, rullestolbrukere etc. Har gjenfortalt noen av disse i ettertid til folks store forferdelse, og blitt beskyldt for å være kald og hjerteløs, men alle vitsene kom fra brukerne selv. I den mørkeste stund kommer den verste galgenhumoren frem. Det blir nesten som en slags form overlevelsesmekanisme i noen tilfeller.

Håper for gud skyld at denne dama ikke havner på stand-up showet til Doug Stanhope, Dag Sørås eller lignende komikere. Da står hun i fare for å få et hjerteinfarkt.

Edmond Andersen

Ble så jævla kvalm da jeg leste disse "vitsene"

Voksne "menn" som ser på dette som vitser må ha en alvorlig feil i topplokket :(

Dette kan bare syke mennesker skrive og de må se på barn på en rar måte :(

Om disse persone virkelig er pedofile etc vites ikke men være i nærheten av barn burde de ikke!!!

Ser nå at de som la ut vitsene er kastet ut av gruppa så flott at noen er enige med meg og andre som reagerte med avsky mot dette!

Det e pedofilt å jævla kvalmt å itj minst respektløst alt som står der. Fyfan ta den jævlan som skriv sånt.

Skriv en ny kommentar