hits

Kveldstur og dataparty

Her skulle det vært en tittel

Er hjemme på Fosen i helga, å da er det fort gjort å komme seg ut i skog og mark. Etter at jeg flytta inn til Trondheim er det blitt mye mindre turer ute i naturen, desto mer tid til bordtennis, venner, fotografering, skole og jobb. Men det er søren meg greit å være ute i ulendt terreng. Når man bor i Trondheim er man stort sett omringet av asfalt, hus, biler og støy. På Fosen, ved å gå i ca 30 minutter, vil man ikke kunne høre annet enn sin egen pust. Kanskje en fugl som kvitrer i det fjerne. Men igjen.. Med de prisene som er på Fosen, reisekostnadene til Trondheim osv, er det best å bli i Trondheim. Jeg kommer aldri til å flytte tilbake til Fosen hvis det fortsetter slik. Det skal være sikkert. 

Vurderer nå for tiden å skaffe meg en jobb ved siden av skole, som ikke er relatert til helsefag. Det blir rett og slett for mye. Lærebøker, læreplan, loggskriving, praksis.. Å liksom.. Når man skal skrive logger, så er det faen meg en egen måte å skrive dette på også, som er tilpasset læreren, eller vedkommende som skal lese. Jeg er vant med å skrive ting i stil-format. Alltid vært. Håper dette endres snarest, da jeg vet flere sliter med loggskriving mens de er i praksis. Ellers er det VisionLAN her i Rissa i helga, noe som er en av årsakene til at jeg er på andre siden av fjorden. Tar litt bilder og legger ut på nettavisen, i tillegg til at jeg jobber med en lengre artikkel om dataparty og viktigheten av VisionLAN. 


Bildet over er fra VisionLAN 2016, tatt første kvelden rundt klokken 22.00, da partyet bare var 4 timer gammelt. 

Ca 120 deltakere var sjekket inn denne kvelden og LANet hadde god kvalitet, etter hva jeg tolket rundt tilbakemeldinger fra deltakere. Konklusjonen og følelsen man sitter igjen med, er at VisionLAN og dataparty generelt burde arrangeres oftere. 

Har du vært på LAN før? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar