hits

Kaoset etablerer seg

Det eskalerer nå svært raskt i USA. Det er det ingen tvil om. Natt til tirsdag, norsk tid, ble USAs fungerende justisminister sparket fra jobben sin fordi hun nektet å forsvare president Donald Trumps omstridte ordre om flyktningstans og innreiseforbu. 

Å akkurat det er jo en sak for seg selv. Jeg ville sikkert sørget for det samme dersom jeg var president, men poenget er at dette får så sinnsykt store ringvirkninger. Det blir bare mer og mer krefter som stilles mot hverandre. 

Hva jeg mener med det, er at som VG skriver i sin artikkel natt til tirsdag: 

"Ap-nestleder Hadia Tajik mener Trump sender signaler om «et nytt USA», og at dette er «en svært uheldig utvikling», mens partileder Jonas Gahr Støre sier han er «veldig kritisk» til innstrammingene."

Å igjen, helt greit. Jeg ville nok hatt samme tanker dersom jeg var i Tajik eller Støres posisjon, MEN: ringvirkningene vil fortsette. Kaoset er nok ikke rukket å bli en realitet riktig enda, men det har søren meg fått en "flying start" de siste par ukene og dagene, etter Trumps innsettelse som president i USA. Donald Trump ble som kjent innsatt den 20. januar 2017, som USAs 45. president. 

Men èn ting skal fyren ha: Han holder iallefall det han lover. 

Forresten! Visste du at Donald Trump har vært med i Hjemme Alene 2? 

Del videre: 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar