hits

Vårstemning i Trondheim

En ny måned med nye muligheter. Har endelig klart å skape tid til bloggen også, så regner med at nettopp det å blogge kan bli interessant fremover. Har en del ting å skrive om som kommer til å både provosere og engasjere, så det ser jeg frem til. 

Uansett.. På en av de foregående dagene her, så har jeg funnet ut at det er en fyr borti gata her med tourettes som sitter og følger med på hvor jeg går. Når jeg tar buss, er på butikken osv. Vet ikke helt hva jeg synes om akkurat det, men. Ikke visste jeg at tourettes rammet så hardt heller. Men etter mitt syn burde kanskje slike personer skjermes til en viss grad. Sånn for andres del, liksom. 

Tourettes syndrom ble tidligere betraktet som et sjeldent og bisarrt syndrom, oftest forbundet med utrop av obskøne ord eller sosialt upassende og nedsettende bemerkninger (coprolali). (Wikipedia). 

Men nok om irritasjonsmoment.

Det er vårstemning i Trondheim for tiden! 

Tok dette bildet i går (fredag) et sted i nærheten av Bakklandet i Trondheim. Plussgrader, snøfritt og ikke en millimeter med nedbør i vente på mange dager er noe som gir meg vårfølelse. 

Følg meg på Instagram: @stiantorst

Én kommentar

Iselin Renée

04.02.2017 kl.13:31

Kjempe fint bilde :)

Skriv en ny kommentar