For sent å snu klimaendringer

Vi har alltid elsket gode dommedagsprofetier. Nå begynner mange av tegnene til dommedag å bli mer å mer synlig. 

Du har helt sikkert hørt om filmen, 2012? Vel, vi gikk ikke under da. Men mye av det som denne filmen er bygd opp rundt, er faktisk i ferd med å skje. 

Det er mye vi ikke ser. Du har neppe hørt eller sett noe til hva som har foregått med været i Europa i år. Vår egen verdensdel. Hadde du visst, eller, dersom media hadde valgt å opplyse om dette i stor skala.. Mange av oss ville fått panikk. Tornadoer, flommer, hetebølger, ekstreme tordenstormer. Dersom du Googler litt, finner du raskt ut hvor mange tusen som er døde, bare i 2017. 

Etter å ha skrevet saker om vær og klima for flerfoldige aviser over flere år, begynner jeg å se et mønster. En uunngåelig rute, som dessverre er for sent å komme seg bort fra. Vi har rett og slett rotet oss inn på en enveiskjørt gate hvor vi bare kommer til å fortsette fremover. Det nytter ikke å snu klimaendringene. 

Det eneste vi bør håpe på, eller det eneste vi faktisk må gjøre, er å begrense skadene. Dette holder vi også på med, men vi må gire opp. Endelig har jeg også fått tilgang på en god del dokumenter, videoer, bilder og annen informasjon som jeg kommer til å dele i forskjellige kanaler etterhvert. Kommer helt sikkert til å komme opp med et lite Facebook-prosjekt som jeg vil dele med de av dere som leser bloggen også. 

Følg meg: Facebook - Twitter Instagram Snapchat @stiantorst

Bekymrer du deg for klimaendringene? 

0

Skriv en ny kommentar