Helsefag-blogg

Da var jeg altså ute på farten, igjen. Bruker appen til blogg.no for 2. dagen på rad faktisk. Sitter på ferga over til Trondheim uten tilgang på pc. Skulle bare informere om at jeg om kort tid oppretter et nytt nettsted hvor jeg kommer til å skrive en hel del i forhold til jobb (og litt skole). Uten å røpe for mye, kan jeg vel fortelle at jeg er i prosessen med å utdanne meg innenfor helsefaget. I forbindelse med det tror jeg det er en utrolig bra greie å skrive om det i tillegg, for at flere forhåpentligvis vil få øynene opp for faget.

Tidenes dårligste film

Nyter en deilig baconcheeseburger på Egon i Trondheim! Har nettopp sett noe av det dårligste jeg har sett av film noen gang. "Hail, Caesar!" ett eller annet. En film uten mening fra mitt ståsted.

Some new Insta's

Ja, så var jeg blitt 24 år. Nesten litt trist hvor fort tiden går. Dagen har gått med til jobbing fra morgen til kveld egentlig, så kom aldri helt i bursdags-stemning, men det kommer vel når jeg skal feire den. 

Uansett, følg meg gjerne på Instagram @naitsgram

Legg gjerne igjen Instaen din i kommentarfeltet, så følger jeg! 

Sykt avhengighetsskapende

Agar.io er er multiplayer-spill hvor hver spiller kontrollerer en celle på et brett. Målet i spillet er å "spise" de mindre cellene, slik at man blir større. I tillegg må man unngå å bli spist av andre celler som er større enn sin egen. 

Jeg synes spillet er utrolig avhengighetsskapende, å ikke minst morsomt! Ja, det er ganske enkelt og "basic", men jeg tror nettopp det er spillets store styrke. Et fint tidsfordriv. 


Bilde: Skjermdump fra et spill. 

For å spille Agar.io, går du inn på www.agar.io

Følg meg: 

Instagram: naitsgram
Snap: stiantorst
Facebook.com/stiantorstad

Spiller du Agar.io?

Blogger henger ut uskyldige som pedofile

Flere tusen blir misledet til å tro en uskyldig mann er pedofil

Leste tidligere i kveld et innlegg på bloggen til Lotte Hoel, hvor hun kommer med uttalelser som ikke henger på greip i det heletatt. 

Kort fortalt, så beskylder hun medlemmer i Facebookgruppa "Mannegruppa Ottar", for å ha skrevet meldinger med en såkalt pedofil karakter. 

Nei, jeg er ikke positiv til denne humoren. På ingen måte. Men når uskyldige mennesker blir hengt opp etter veggen av bloggere som kommer med løgn, bare for å pynte på lesertallet, da syns jeg det blir usmakelig. Videre skriver bloggeren at vedkommende bak "Mannegruppa Ottar" burde skamme seg, legge seg inn på en psykriatisk avd og be om årevis med hjelp. 

Videre skriver bloggeren om barna til gruppeinnehaveren: "Så de slipper å se navnet ditt florere rundt om i offentligheten, og må forklare dine fatale ytringer ovenfor skolevenner, kollegaer osv. Hadde det ikke vært for dem, så hadde jeg gledelig lagt ut disse bildene med fult navn." 

Men det eneste problemet vi støter på her, er at Lotte Hoel setter oppmerksomheten og det negative søkelyset mot en uskyldig mann. En mann som bare har en Facebook-gruppe, å som ikke har skrevet noen av de kommentarene Hoel selv publiserer på bloggen sin.

BILDET AV VITSENE ER FJERNET AV HENSYN. 

Så, til alle dere som leser svada fra PR-kåte bloggere: Vær så snill å tenk dere om to eller tre ganger, før dere er med på å gjøre vondt verre. 

Del gjerne videre med venner på sosiale medier: 

Room - Anmeldelse

Les Dusken.no's filmanmeldelse av "Room". Trykk her eller på bildet under. 


Foto: United International Pictures.