Terrorangrep i Sverige - Flere drept

Terrorangrep i Sverige

En lastebil har kjørt rett inn i en stor folkemasse i Stockholm i Sverige. Minst fem personer skal være døde og èn person skal være pågrepet etter angrepet. 

Det rapporteres også om skyting flere steder i byen. 

Politibiler kjører nå rundt i Sveriges hovedstad, hvor de roper ut "Warning, terror attack". 

Hva tenker du om at terroren bare kommer nærmere Norge? 

TV2 sendte kvelning på direkten

Under TV2s sending fra Poker-NM i Dublin i kveld ble det avholdt en seerkonkurranse ledet av sportsanker i TV2, Fin Gnatt. Under TV 2 sending fra poker-NM i Dublin i kveld, avholdt kanalen en seerkonkurranse fra pokerstudioet, ledet av sportsankeret Fin Gnatt.

MMA-stjernen Emil Valhalla Meek skulle ta et kvelertak/kvelegrep på Erik Follestad, mest kjent fra "Iskrigerne". Formålet med dette var at seerne skulle gjette hva slags grep Meek brukte på Follestad. 

Meek tok deretter godt tak rundt halsen til Follestad med underarmen i et såkalt "rear naked choke". Etter at grepet har vart i snaut ti sekunder, får Follestad tydelige problemer. Øynene hans forsvinner bakover før han begynner å riste. Alt dette ble sendt rett hjem i stua til personer som ville følge med på poker. 

Hele seansen ble ledd bort av Meek på TV, men har fått enorm kritikk på sosiale medier, sammen med TV2 som helt uforståelig valgte å sende dette til seerne. 

Se kvelertaket her:

Her ble det all in 😆😆😆

Posted by Vegard Paulsen on 6. april 2017


Noen av reaksjonene på Twitter: 

 

Del videre med venner: