Døde i rulletrapp - Se video

En 30 år gammel kvinne døde søndag 26. juli etter å ha blitt klemt i stykker av en rulletrapp i Jingzhou i Kina. 

I det kvinnen og hennes to år gamle sønn skulle gå av rulletrappen, åpnet gulvet seg under dem. Kvinnen faller deretter ned i rulletrapp-maskineriet og blir klemt i hjel. Hun blir funnet av redningsmannskap ca 4 timer senere, etter at store deler av rulletrappen var demontert. 

Del videre med venner på Facebook: 

Siste del av alt som er

Har du noen gang opplevd motgang?

Kanskje så mye at de dagene du bare opplever litt motgang, føler du at du får kjenne litt på fremgangen? 

Vi er litt for flinke når det kommer til å sammenligne oss med andre mennesker. Når vi opplever motgang her i livet, blir det ofte satt sammen med vårt forhold til andre mennesker. Nå er det selvsagt slik at noen liker å være alene, mens andre misliker det. Allikevel er det en ganske betydelig forskjell på det å sitte alene i et rom, sammenlignet med det å sitte alene - i livet. Liksom.. Vi er blitt omringet av sosiale medier fra alle kanter. Det snakkes mye i at mange er opptatte av likes, delinger og oppmerksomhet. Mange får den oppmerksomheten, men vil de egentlig ha den? Jeg har selv opplevd å fått tusenvis av likes, lesere og følgere på diverse medier, ja det gjør meg selvsagt fornøyd, men føler jeg meg bedre eller får noen følelse av at jeg blir mindre alene av det? Nei - tvert i mot. Det er ikke den oppmerksomheten jeg trenger for å kunne føle at jeg lykkes med noe. 

Sosiale medier blir ensomt

Det eneste som får meg til å føle meg alene, er når jeg må sitte på sosiale medier for å se hva folk driver med. Når jeg må sjekke Instagram for å se hva folk gjorde i helgen, eller ta en runde på MyStory på Snapchat for å vite hva folk gjør når det er fint vær ute. Det er nettopp øyeblikkene i de sosiale mediene som også er det vi kan sammenligne oss med i virkeligheten. Hvor mange av oss er det som sjeldent, eller aldri er en del av alt dette? 

Siste tur med berg -og dalbane

Fra jeg startet på videregående til i dag, har egentlig hele greia bare vært en berg -og dalbane. Nå tror jeg derimot at jeg har nådd bunnen av dalen uten noen lyst eller mulighet for en ny tur. Enkelte ting tar faktisk knekken på meg. Selv om jeg til tider har vært veldig frempå, kanskje prestert noen tankeløse handlinger, så vil det ikke dermed si at det har gitt meg mer motivasjon til ting. 

Det er på mange måter ganske vanskelig for meg å vite hva jeg selv holder på å skrive nå, men liksom.. Det har aldri vært meg å legge ut om det heller. Ikke for mye. Alltid tenkt at problemer løser seg best mulig opp dersom man holder de for seg selv. Men slik er det da altså ikke. Ikke bestandig iallefall. Men når du først finner ut av nettopp det, ja da er det som oftest for sent. 

Aldri la en hindring på stien føre til at du snur

 

Instagrams

Vet dere hva jeg har funnet ut eller? 

 

At bildekvaliteten blir helt rævva dersom du skal lagre bildene rett fra Instagram. Så fra nå av blir det backup-løsninger på et eller annet eksternt minne. 

Uansett, legger ut noe småtteri, også må dere selvsagt følge meg på Instagram dersom dere ønsker det! Bare å søke opp "stiantorst" Skal prøve å følge litt flere personer tilbake - merker at feeden begynner å bli ganske tørr, egentlig. Så om du følger + liker et bilde eller noe, så er det stor sjanse for at du får 1+ følger! Instagram: stiantorst

Bergen - juli 2015

Ja, så hadde man vandret litt rundt i Bergens gater, da. Får et inntrykk av at denne byen har et mer internasjonalt preg enn f.eks Trondheim, Tromsø og Stavanger. 

Bysentrum domineres av rusmisbrukere, uteliggere, tiggere, gatemusikanter, søppel i parkene og langs gatene i tillegg til å være risikofylt. Med risikofylt så vet jeg at narkotikamisbrukere ofte har startet situasjoner i Bergen som gjør befolkningen utrygge. Etter at den parken de var i før ble stengt - har problemet flyttet seg til sentrum. Dette har gjort Bergen til en mer farlig by, samtidig som narkotika er blitt lettere tilgjengelig på gatenivå. Snart florerer det vel like mye rus og narkotika i Bergen sentrum som det gjør i Trondheim og Oslo, hvor henholdsvis heroin og hasj er i et stort, kontinuerlig omløp. Stian Tørstad

Bergen leverer

Ja, så var plutselig bloggen telt tømt for innlegg. 

Alt av innlegg er borte, bortsett fra det ene hvor du kan finne kontaktinfo. Hvorfor jeg gjorde det, det vet jeg ikke, men av og til så føler man bare at man trenger en ny start. Ja, det er kanskje bare en blogg jeg nesten aldri bruker, men det gjorde litt godt å få bort alt innhold. Nå kan jeg starte med blanke ark - iallefall her inne. Kanskje skrive litt mer personlig. Jeg vet folk etterlyser at jeg blir mer personlig og mindre overfladisk. Vært litt vanskelig å komme innpå, rett og slett. 

Såå.. For å begynne et sted, kan jeg vel fortelle at jeg fortiden befinner meg på Askøy like utenfor Bergen. Landlige omgivelser, men allikevel kort vei til sentrum. Er så heldig å ha god utsikt utover mot fjorden, å kan se alle skipene som cruiser forbi, inn og ut av Bergen. Dette bildet ovenfor ble tatt på morgenen 9. juli, etter at et sjeldent uvær har rammet regionen. Mye vind og litt regn, noe de er godt vant med her ute, men allikevel svært sjeldent om sommeren. PS: Ikke bruk bildet, da kommer jeg på døra di. 


Tatt fra Fløyen. Tror det er bussterminalen nede til høyre i bildet. Bruker du bildet mitt kommer jeg og kveler deg. 


Skulle ta et bilde oppover gaten, men det ville ikke denne mannen ha noe av. Stjeler du bildet mitt, kommer denne mannen etter deg. 


Solbrun kar som faktisk har et veldig godt talent. Malte noen flotte bilder. Fikk dessverre ikke sett han i action. Hyggelig fyr! Stjeler du bildet, kommer denne karen og maler et bilde av deg. 

I morgen blir det så jeg stikker en lengre tur i Bergen sentrum. Blir en del shopping, å kanskje noen bilder først. Eller, det er vel helt sikkert. Ble ikke så mye tid til det forrige gang. 

Har du noen gang vært i Bergen? Har du noen tips til hva man kan gjøre i byen? Mottas med takk!