Tur til Bjørgtjønna

Bjørgtjønna

Tok meg en liten tur til Bjørgtjønna (et vann) tidligere i kveld. Har faktisk (utrolig nok) ikke vært der enda denne sommeren, så det var absolutt på tide. Mye jobbing og ugunstige arbeidstider ødelegger dessverre mye av hverdagen, men håper å få tatt igjen en del nå i slutten av juli og begynnelsen av august, før det er skolestart. 

Er forresten opprettet en egen blogg i anledning skolegangen til høsten. Kommer til å poste litt info om den etterhvert som jeg blir ferdig med innhold og design på den. 

Følg meg her: Facebook (link)


Del videre med venner: 

Helt til sola går ned

Vært noen travle dager i det siste. Mye jobb. Når jobben er ferdig, er det en ny jobb som venter. 

Denne uka har jeg blant annet tatt bilder under VG-Lista i Trondheim. Kommer til å publisere noen av de senere. 

Legger ved et publikumsbilde og noen bilder fra Trondheim og Fosen. 

Følg meg her: Facebook - Twitter - Instagram

Del videre med venner på sosiale medier: 

Pokémon GO til Norge

Enorm popularitet på Pokémon-spill

Det populære spillet er endelig lansert og tilgjengelig for norske brukere

Saken ble først publisert i Fosenavisa

Spillet, som først ble lansert i USA og Australia har tatt verden med storm, også her hjemme i Norge før den offisielle lanseringen. Norske brukere har nemlig ikke latt seg stanse og har tatt noen tekniske omveier for å kunne laste ned og bruke spillet på mobilen, før det var lansert i Norge. pokemon go

Foto: Skjermdump fra spillet / Fosenavisa. 

Pokémon GO skrev lørdag formiddag på sin Facebookside at Pokémon-trenere i 26 europeiske land nå kunne gå ut og fange Pokémon gjennom spillet Pokémon GO. Den meldingen kom bare èn dag etter at Italia, Spania og Portugal fikk tilgang. Bildet av denne trafikkmeldingen skal ha blitt tatt i Gøteborg, Sverige.

Bildet av denne trafikkmeldingen skal ha blitt tatt i Gøteborg, Sverige.

Problemer med serveren

Pågangen til spillet har vært så enorm at spillet rett og slett krasjet lørdag ettermiddag norsk tid. Dette har skjedd ved hver eneste lansering i nye land, har skaperne meldt på sosiale medier. Spillet vil kunne være i gang igjen i løpet av dagen, eventuelt i natt, sier flere "forståsegpåere" på sosiale medier.

Finn venner via spillet

På Facebook har det på kort tid blomstret opp flere grupper og sider som henvender seg til norske brukere. En av disse gruppene er "Pokemon Go Norge" som i skrivende stund teller over 2800 medlemmer. Trykk her, eller på bildet nedenfor for å finne gruppa på Facebook. pokemon go norge gruppe

For Fosen har Fosenavisa også opprettet en egen gruppe. Trykk her, eller på bildet nedenfor for å komme til gruppa. pokemon bilde

Del videre med venner på sosiale medier: 

Sommerkveld

Sommerkveld

Var ute en tur, søndag kveld. Hadde med kameraet (som alltid) og tok noen bilder for moro skyld. Var utrolig fint lys i kveld, men slet allikevel en smule med å få lyset til å spille på lag. 

Uansett, legger ut noen av bildene i bloggen. 
 

Følg meg på Facebook (link) 

Del videre med venner: