Åndenes Makt = Skuespill

Jeg blir litt sjokkert, når jeg får høre at enkelte faktisk tror at Åndenes Makt på TV Norge er ekte.. 

Er dere virkelig seriøse?

Det mest urovekkende med hele greia, er at det er lovlig.. At dette programmet ikke er stoppet, av den grunn at det sprer frykt blant befolkningen. Lyve på TV, late som om det faktisk er "spøkelser" og gjenferd som blir "sett" av selverklærte klarsynte personer. Helt på trynet.

Helt på trynet fordi mennesker av en eller annen merkelig grunn tror på alt de ser og hører på TV. 

Nå høres jeg kanskje litt overdramatisk ut, men altså.. Jeg har selv vært borti mennesker som har blitt sterkt preget av Åndenes Makt. Som ikke klarer å leve et normalt liv etter det blir mørkt, fordi en episode på Åndenes Makt minner veldig om situasjonen de selv opplever. Hvor jævla irriterende er ikke det? Altså, Ågot døde vel for ca 100 år siden. Hvis du skal ha noen som helst sjanse til å "møte" Ågot, må du nok grave opp kista på kirkegården.

Det er nemlig der hun befinner seg. Hun sitter ikke å gynger i en gyngestol på loftet, for å si det sånn. 

Måten de koker sammen episoder på.. Samler masse fakta fra de som sender inn søknad om å få være med. Finner ut mest mulig på forhånd og forteller så dette videre til de "klarsynte", som faktisk ikke klarer å se noe som helst. Etter det jeg har fått med meg, så er det disse to som er hovedpersonene i serien. Hun til høyre skal være "klarsynt". Dette er hun selvsagt ikke, noe som er bevist opp til flere ganger. Skammelig dårlig skuespill er bare èn ting, i rekken av faktorer som peker i retningen av at alt i denne serien er bullshit, rett og slett. 

Den 1.oktober 2012, skrev Nina Elena Wold et innlegg på Facebook: 

Dette programmet er bare tull. For ca ett år siden, sendte jeg inn en falsk søknad og den ble tatt imot med åpne armer. Jeg skrev bl.a at kjolen min svevde i stua, at noen pustet meg i nakken, tramping i trappene, at krana på bade skrur seg på av seg selv, at doen trekker ned av seg selv, at telysene blir blåst ut med en kald bris og mye annet. Dette syns dere at hørtes interessant ut og ville derfor at jeg skulle sende dere hele historien til huset jeg bodde i, bilder utvendig og innvendig, fortelle litt om meg selv og om absolutt alle hendelser. Så disse såkalte "klarsynte" får jo selvfølgelig tilgang til den søknaden man sender inn. De treffer liksom bullseye hver gang om hvor de skal og fargen på huset osv. Det er bullhsit, enkelt og greit. Dere idioter burde skamme dere for å juge så åpenlyst på TV. Og hun Gro Helen burde roe ned skuespillet sitt et par hakk, for det er faktisk patetisk å høre på at hun blir "kvalm" og "svimmel" når hun er inne i et hus hvor det liksom skal foregå noe. I tillegg til at hun skal hjelpe de som går igjen inn i lyset og over på den andre siden? Eh, akkurat. Har du sett litt vel mye på Ghost Whisperer? Btw, energier kan ikke røre noe eller snakke. Det ligger veldig klart i ordet ENERGI. Så at en energi liksom skulle ha stablet bruskasser på en bensinstasjon kalt Statoil er jo noe av det dummeste. Jeg lo godt når jeg så den episoden. Og effektene dere bruker er jo flotte. Er gamle damer og menn overalt og de flytter på ting og visstnok tar oppvasken din også. Og om du ikke liker det jeg skriver, så ikke vær så dum og si "nei, men det er ingen som tvinger deg til å se på programmet". Nei, det er helt rikig at det ikke er, dette er ren underholdning og burde vært kategorisert under "komedie".


Utrolig trist.. Voksne mennesker lurer både seg selv og andre med at de skal være "klarsynte".. Hvor lavt er det mulig å synke? Som Nina skriver her, så burde dere skrive i sjangeren til serien at dette er komedie, for det er virkelig ikke annet enn komedie.

God TV-underholdning? Ja såklart, men for faen.. 

Tror du at Åndenes Makt er ekte? Hvorfor/hvorfor ikke? 

Del med venner på Facebook: