Strikker med garnet i musa

English version here

Casey Jenkins fra Melbourne i Australia har en interesse for det å strikke, i likhet med flere millioner andre her på planeten. 

Det som er litt annerledes med strikkingen til Casey, er at hun putter garnet hun skal strikke med opp i vagina (fitta) før hun bruker det. 

En ting til som gjør det hele litt spesielt, er at hun ikke lar mensen sette en stopper for strikkingen. 

Se video:  

Grunnen til at hun gjør dette, er for å gjøre en kvinnes "private deler" mindre skremmende, og mer normalt. 

Hun forteller også til australske aviser at det er litt kjipt å strikke når hun har mensen, for da er garnet vått pga alt blodet, noe som gjør at hun må dra mye mer for å det ut av vagina. Rett og slett litt ukomfortabelt, sier Casey, før hun legger til at det er mye verre å presse ut en baby derfra, enn et garnnøste. 

 Følg meg på Facebook ved å trykke her 

Ville DU gjort dette?

Del med venner på Facebook: 

UNNGÅ DETTE KLESMERKET

Press here for article in English

Du trodde kanskje at klesmerket "Acne" var et flott merke? Et merke du kunne bruke med stolthet, for å både ha en god stil å i tillegg vise at du har god klessmak?

Skjerfene er dyre, koster flere hundre kroner og står som oftest høyt på ungdommers ønskeliste. En annen ting er at de ofte brukes av kjente bloggere, som er med på å øke populariteten til disse skjerfene fra Acne, som forøvrig er et svensk klesmerke. 

Hva om jeg forteller deg at kaniner er blitt torturert for å lage skjerf for Acne?

Kaniner som har fått pelsen revet av, mens de var i live. Dette skjer hver 2,3 måned i mellom 2-5 år.

De opplever et sjokk som er så ekstremt at de blir hjerneskadet av det. 

Bildet og videoen nedenfor er fra Kina. I Kina og generelt i Asia er det nemlig ikke ulovlig å begå dyremishandling på gårder. Det er iallefall ikke straffbart på noen som helst måte. Gårdsarbeidere avler her opp kaniner, og river etterhvert av de alle hårene. Dette skjer ca hver tredje måned i flere år. Kaninene går i sjokktilstand så mange ganger at de til slutt blir helt ødelagte mentalt, og fysisk. OBS! VIDEOEN NEDENFOR INNEHOLDER SVÆRT STERKE BILDER, AV EN KANIN SOM BLIR TORTURERT.

Jeg anbefaler på det sterkeste å unngå å se den, men velger allikevel å ha den med som et virkemiddel for å vise hvor alvorlig dette er..

.. allikevel.. Dersom du har brukt et produkt fra Acne, syns jeg du kan se den. 

Blant annet har Vegard Harm, blogger og veldig populær på videotjenesten "Vine" reklamert veldig mye for Acne-skjerfet i sine videoer, hvor han tydelig viser at Acne-skjerfet er noe av det mest verdifulle han eier og har. Om dette er litt overdrivelse er det nok ingen tvil om, men det legger allikevel veldig trykk på at Acne-skjerf er noe som er svært ettertraktet, og står som et status-symbol hos unge mennesker. 

Dette er beviset på at Acne bruker ull fra Angora-kaniner, som skaper såkalt angora-ull. 

Så, hva gjør man når slike ting skjer? Importforbud? Hjelper det? 

En veldig typisk kommentar er jo: "De blir uansett drept, og skjerfene henger allerede i butikken". Altså.. Hvis du da velger å kjøpe det jævla skjerfet, som er laget av en kanin som har lidd for at du skal holde deg varm i vinter, så bidrar du bare til at enda flere kaniner blir torturert. For å si det sånn, så finnes det andre metoder å holde seg varm på enn å torturere kaniner. 

Hadde det vært opp til meg, så hadde jeg boikottet Acne fullstendig fra det norske markedet. Slike aktører kan man rett og slett ikke ha.

Les også: Kuttet opp sel i fjæra

Synes DU det er greit å bruke produkter fra Acne? 

Del med venner på Facebook: