hits

Snart 2000 likerklikk!

Wow. 2000 likerklikk på Facebook er kanskje ikke så mye for mange, men for meg betyr det ganske mye at snart 2000 personer har trykket liker på "Stian Tørstad" på Facebook. Mye av æren skal denne bloggen ha, da jeg var blant landets mest leste bloggere var det selvsagt mange som valgte å følge meg på sosiale medier. 

Per dags dato teller siden 1850 likerklikk, et tall som i det siste har begynt å stige igjen. Sakte men sikkert. Så, for å være litt hårete, tenkte jeg at jeg kanskje skulle sette meg et aldri så lite mål eller to. 

Innen nyttår ønsker jeg gjerne å nå mine 2000 følgere på Facebook. Innen 2019 hadde det vært fint om tallet viste 4000. Bloggen min ønsker jeg også å starte på igjen. Målet mitt for 2018 med bloggen vil være å nå topplistene (topp 20) i Norge og selvsagt klare å publisere et innlegg eller to eller tre hver eneste dag. 

Så, om du enda ikke har gjort det: Følg meg gjerne på Facebook (LINK) 

1. desember 2017

Heihå. Publiserer dette innlegget i all hovedsak for å kunne se hvordan designet på bloggen responderer når jeg trikser og fikser litt med både lengde og bredde på bildene som er publisert. 

Om du skulle lure på hvor bildet er fra, er det selvsagt fra Norges fineste by - Trondheim. Kommer forsåvidt til å publisere, eller, jeg håper jeg får tid til å kunne publisere flere bilder fra Trondheim etterhvert. Har klart kunststykket å rote bort kamerastativet mitt, men har bestilt et nytt, så krysser fingrene for at det kommer seg helt og fint gjennom postens gang, helt frem til døra mi. Eventuelt postkassa. Eller butikken. 

Så, da ble det jo et aldri så lite gjensyn her allikevel da. Kanskje jeg til å med husker å oppdatere litt fremover også. 

Minner om at I DAG er det lov å drikke julebrus for første gang i vinter! Gjett hvem som skal tømme butikken for julebrus.